Tıbbi Laboratuvar Hizmetleri Daire Başkanlığı

Tıbbi Laboratuvar Hizmetleri Daire Başkanlığı

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Tıbbi Laboratuvarların Ruhsatlandırılma Süreci" Konulu eğitim yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 13/10/2016

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Tıbbi Laboratuvarların Ruhsatlandırılma Süreci" Konulu eğitim 25 Mayıs 2015 tarihinde Yapıldı.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nün düzenlediği ve İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ev sahipliği yaptığı "Tıbbi Laboratuvarların Ruhsatlandırılma Süreci" konulu eğitim toplantısı 25 Mayıs 2015 tarihinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Konferans Salonunda yapıldı.

Tıbbi Laboratuvarlar Yönetmeliği'ne göre ruhsatlandırılacak olan kurumlara ruhsatlandırma ve Daire Başkanlığımızın çalışmaları hakkında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve İstanbul Kamu Hastaneler Birliklerine bağlı Genel Sekreterlik personellerine bir günlük eğitim verildi.